top of page

NIEUWE DEADLINE

Bestel nu tot donderdagochtend 09u 

Beste HNGRY-fanaten,

aangezien wij ook in 2023 onze dienstverlening permanent willen optimaliseren, verlengen wij vanaf deze week de deadline voor jullie bestellingen naar donderdagochtend 09u voor een levering op zaterdag of maandag(avond).

Om daarentegen onze 'ZERO WASTE' policy niet te verloochenen en zowel onze leveranciers als onszelf de nodige tijd te geven om alle ingrediënten kraakvers aan te leveren en te verwerken, dien je er wel rekening mee te houden dat wij vanaf dinsdagmiddag 12u met een 'prognose' van het aantal gerechten zullen werken. Hierdoor kan je dus tot donderdagochtend 09u bestellen 'zolang de voorraad strekt'.

 

Voor een vlotte levering op zaterdag of maandag(avond) hou je rekening met volgende timings:

  • bestel je vòòr dinsdag 12u: keuze zoals voorheen uit het volledige menu en in onbeperkte aantallen

  • bestel je tussen dinsdag 12u en donderdag 09u: beperkte keuze uit de nog beschikbare gerechten in de nog beschikbare aantallen

Wij doen alleszins ons uiterste best om een correcte 'prognose' te doen van jullie bestellingen, maar in een beginfase is het ook voor ons 'koffiedik' kijken :) Sowieso vinden we het fijn om jullie deze extra flexibiliteit te kunnen aanbieden en hopen snel voor jullie te mogen koken!

Mvg

Thierry Peeters

Founder HNGRY

laura_pasen_bloemstuk_edited.jpg
bottom of page