top of page

DE KANT-EN-KLARE MAALTIJDBOX

Met een lange werkdag achter de rug en een drukke avond voor de boeg, kijk jij al op naar het avondmaal. Natuurlijk moet jij nog boodschappen doen, het eten voorbereiden, koken en afwassen. Toch wil jij iets lekker en gezond eten. Is dit herkenbaar voor jou? Bestel dan de kant-en-klare maaltijdbox van HNGRY en tover in een handomdraai verse en gezonde maaltijden op tafel. 

 

Wanneer jij geen zin en tijd hebt om te koken, komen de kant-en-klare maaltijdboxen van HNGRY goed van pas! Onze chefs staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de kant-en-klare maaltijden op te warmen in een traditionele oven en te genieten. Ontdek hier het weekmenu.

Stel zelf je menu samen

De kant-en-klare maaltijdbox bestellen is snél, makkelijk en eenvoudig. Stel zelf je menu samen en maak een keuze uit 13 verschillende maaltijden. Elke week opnieuw heb jij keuze uit vlees, vis, low-carb en vegetarische maaltijden. Wekelijks wordt het menu aangepast, zodat jij lekker en gevarieerd eet. Geen zin in pasta vandaag? Dan kies jij toch voor een ander gerecht. De wekelijks, variërende maaltijdbox van HNGRY biedt voor elk wat wils.

 

Ook worden de kindjes verwend en bieden we kindvriendelijke gerechten aan in de maaltijdbox voor kinderen. Elke week staan er 5 kindergerechten op het menu waar kinderen hun vingers bij aflikken. In een wip en gauw is het avondeten klaar, dan is waarschijnlijk ondertussen ook het huiswerk klaar. 

CAB3707E-3A69-46EA-AD13-8DD76DD83AFA.jpeg

Hoe werkt het?

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Monitor.png

Jij kiest

Maak een keuze uit de 

'Comfort' Box en/of
'Kids' Box.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_FryingPan.png

Wij koken en bezorgen

Wij koken en bezorgen

gratis jouw maaltijden

in héél Vlaanderen.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Oven.png

Opwarmen in 20 minuten

In minder dan 20 minuten

warm jij de maaltijden

op in de oven.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_ForkPlateKnife.png

Dresseren en genieten

Het enige wat jij nog hoeft

te doen, is dresseren

en genieten.

De kant-en-klare maaltijdbox: lekker en vers

Alle maaltijden in onze kant-en-klare maaltijdbox worden klaargemaakt met kraakverse producten en ingrediënten, zonder toevoegingen. We maken zoveel mogelijk gebruik van verse producten van Belgische bodem. Samen met onze lokale partners gaan we de uitdaging aan en kiezen we steeds voor de beste en lekkerste seizoensgebonden ingrediënten. De gerechten worden smaakvol bereid en zorgvuldig verpakt, zodat jij volop kan genieten van jouw verse kant-en-klare maaltijden. Lekker, gezond en 100% Belgische maaltijdbox, dat is de kant-en-klare maaltijdbox van HNGRY! Na het leveren van jouw kant-en-klare maaltijdbox, blijven de maaltijden zeven dagen houdbaar.

Maaltijdbox zonder abonnement

Een maaltijdbox zonder abonnement? Dan zit je bij HNGRY goed! Jij bepaalt zelf wanneer je wel of geen kant-en-klare maaltijdbox wil ontvangen. Heb jij deze week geen tijd en inspiratie om te koken? Bestel dan snel via HNGRY.

Maaltijdbox aan huis

Bespaar jezelf tijd en last van elke dag een origineel gerecht te bedenken, en kies voor lekkere, gezonde en gebalanceerde maaltijden. Jouw kant-en-klare maaltijdbox worden gratis geleverd tot aan jouw voordeur. Alle maaltijden zijn klaar in minder dan 20 minuten en vergen van jou geen werk meer. 

4368994B-45F6-430D-8640-29E535876796.jpeg

Maaltijdbox bestellen

IMG_5030_edited.jpg

De maaltijdbox kant-en-klaar wordt gratis bezorgd in héél Vlaanderen. Zo hoef jij jou geen zorgen te maken over wat jij wil eten deze week, naar de supermarkt te gaan en koken. Je bestelt de kant-en-klare maaltijdbox eenvoudig online. Maaltijdbox bestellen? Plaats je bestelling voor donderdag 9u en geniet van een gratis levering op zaterdag of maandag(avond). 

 

Wil jij een lekkere, gezonde en verse maaltijd op jouw bord en toch nog tijd overhouden? Bestel vandaag nog jouw kant-en-klare maaltijdbox bij HNGRY.

bottom of page