top of page

DE KANT-EN-KLARE MAALTIJDEN
VAN HNGRY

Ken jij het gevoel dat je elke dag een paar uur te kort hebt? Na een drukke werkdag lijkt er nauwelijks nog tijd over te blijven om te sporten, de kinderen te helpen met hun huiswerk, af te spreken met vrienden en familie. Oh ja, en na je werkdag moet je ook nog naar de supermarkt om boodschappen te doen, koken en afwassen. Dan komen de kant-en-klare maaltijden van HNGRY als geroepen. Bekijk wat er deze week op het menu staat.

Vers en gezonde kant-en-klare maaltijden

Vers, gezond en gevarieerd eten is belangrijk voor jouw gezondheid. De verse kant-en-klaar maaltijden bevatten precies wat jij nodig hebt en zijn voldoende voor één persoon. HNGRY maakt gebruik van dagverse producten en ingrediënten, zo kunnen we steeds verse kant-en-klare maaltijden voorbereiden die rijk blijven van smaak. 

 

Omdat we gebruik maken van kraakverse producten en ingrediënten kan je de kant-en-klare maaltijden tot 6 dagen bewaren in de koelkast. Stel zelf je menu samen en bepaal zelf wanneer jij welke maaltijd wilt eten. 

 

Wist je dat we ook inzetten op seizoensgroenten van lokale telers? Vroeg in de morgen worden de verse groenten geleverd, wat de verse kant-en-klare maaltijden nog gezonder maken.

IMG_3553.jpg

Hoe werkt het?

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Monitor.png

Jij kiest

Maak een keuze uit de 

'Comfort' Box en/of
'Kids' Box.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_FryingPan.png

Wij koken en bezorgen

Wij koken en bezorgen

gratis jouw maaltijden

in héél Vlaanderen.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Oven.png

Opwarmen in 20 minuten

In minder dan 20 minuten

warm jij de maaltijden

op in de oven.

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_ForkPlateKnife.png

Dresseren en genieten

Het enige wat jij nog hoeft

te doen, is dresseren

en genieten.

De kant-en-klare maaltijden voor elk wat wils

De kant-en-klare maaltijden van HNGRY bieden voor elk wat wils. Heb jij vandaag eerder zin in vlees en jouw partner eerder zin in vis? In het menu kan jij een keuze maken uit vlees, vis, vegetarisch gerechten en low-carb gerechten. Wekelijks wordt er een nieuw menu aangeboden, zo blijf jij gevarieerd eten en kan je steeds uitkijken naar de lekkere en gezonde kant-en-klare maaltijden. Ontdek snél het wekelijkse menu.

Natuurlijk vergeten we bij HNGRY de allerkleinsten niet! Ook bieden wij een box aan voor kinderen. Elke week kan je een keuze maken uit vijf lekkere en kindergerechten.

Kies voor makkelijk en bestel de kant-en-klare maaltijden

IMG_2181.jpg

Het opwarmen van de kant-en-klare maaltijden is snel en gemakkelijk! Elke kant-en-klare maaltijd wordt vergezeld met aangepaste instructies. Deze kan je steeds terugvinden op het etiket. Zowel de zwarte bakjes als de verpakkingsfolie zijn hittebestendig tot 220°C en kunnen mee in de oven. Het opwarmen van een

kant-en-klare maaltijd duurt minder dan 20 minuten in een traditionele oven. Na het opwarmen, hoef jij enkel jouw voeten nog onder tafel te schuiven en te genieten.


Dus kies voor makkelijk en bestel de kant-en-klare gerechten bij HNGRY. Vele tevreden klanten gingen je al voor. Je zit niet vast aan een abonnement en bepaalt zelf wanneer je zin hebt in kant-en-klaar eten. De maaltijden worden in heel Vlaanderen gratis geleverd door onze vaste bezorgers.

Kant-en-klare maaltijden aan huis

Heb jij deze week geen tijd om boodschappen te doen en te koken? Geen zorgen! HNGRY levert elke zaterdag en maandag(avond) gratis de kant-en-klare maaltijden aan huis in héél Vlaanderen. De kant-en-klare maaltijden bestellen kan steeds eenvoudig, snel en veilig via de website. Je kiest zelf hoeveel en welke gerechten jij wilt bestellen en jij bepaalt zelf wanneer jij welke maaltijd wilt eten. Overtuigd? Bestel dan hier jouw kant-en-klare maaltijden.

bottom of page