top of page

KOOLHYDRAATARME GERECHTEN
VAN HNGRY

Wil jij graag op een gezonde manier vet verbranden maar wel gewoon blijven eten? Kies dan voor de koolhydraatarme gerechten van HNGRY! Koolhydraatarm eten kan wel eens lastig zijn om vol te houden, en al zeker wanneer je weinig tijd of geen inspiratie hebt. 

 

De low carb gerechten van HNGRY helpen jou gezond en gevarieerd eten. Wil jij een slanker lichaam, je gezondheid verbeteren of een betere balans in je voeding houden? Dan zijn de low carb gerechten van HNGRY de ideale oplossing. Daarbij helpen we jou met tijd winnen, zodat jij ‘s avonds voldoende tijd overhoudt voor sporten of leukere dingen.

Koolhydraatarm dieet weekmenu

Bij een koolhydraatarm dieet mag je alleen voedingsmiddelen eten met weinig koolhydraten. Maar welke voedingsmiddelen bevatten nu juist weinig koolhydraten? Het is niet altijd even makkelijk om uit te maken welke voedingsmiddelen dat juist zijn. Wil jij graag beginnen met een koolhydraatarm dieet? De koolhydraatarme gerechten van HNGRY bevatten alles wat jij nodig hebt voor een koolhydraatarm dieet. 

 

De koolhydraatarme gerechten van HNGRY passen perfect in een koolhydraatarm dieet. In het koolhydraatarm weekmenu bieden we wekelijks twee low carb gerechten aan met voldoende groenten, peulvruchten, vlees of vis. En de low carb gerechten zijn steeds zonder pasta, rijst, brood, aardappelen of andere graanproducten. HNGRY zorgt voor de juiste balans in koolhydraten, eiwitten en vetten. Zodat jij de juiste hoeveelheid koolhydraten eet en voldoende nutriënten, zoals vezels, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. 

image00001.jpeg

Het verschil tussen koolhydraatarm dieet en een keto dieet

Een keto dieet is niet hetzelfde als een koolhydraatarm dieet. Bij een keto dieet eet je minder koolhydraten dan bij een koolhydraatarm dieet. Een keto dieet wordt vaak onder bepaalde omstandigheden en medische begeleiding voorgeschreven. Lees hieronder het verschil tussen een koolhydraatarm dieet en een keto dieet.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Een koolhydraatarm of een low carb dieet is een dieet waarbij je een verlaagd gehalte aan koolhydraten eet. Je vervangt koolhydraten, zoals: pasta, brood, rijst en aardappelen door groenten, eieren, noten en zaden, mager vlees en vette vis. Hierdoor krijg je heel wat minder zetmeel en suikers binnen. Door zetmelen te vervangen door ingrediënten die veel eiwitten of gezonde vetten bevatten, zie je snél resultaat op de weegschaal zonder honger te lijden. 

 

De bedoeling van het koolhydraatarm dieet is dat je jouw energie niet meer haalt uit koolhydraten, maar dat je jouw energie haalt uit eiwitten. Door meer eiwitten op te nemen, krijg je een verzadigd gevoel en wordt de spiermassa behouden. 

 

Bij een koolhydraatarm dieet mag je dagelijks tussen de 50 g en 130 g koolhydraten eten. Dit is niet niets en kan soms een moeilijke opgave zijn. HNGRY biedt de uitkomst met de maaltijdbox koolhydraatarm.

Wat is een keto dieet?

Het keto dieet, of met andere woorden ketogeen dieet, is een extremere vorm van een koolhydraatarm dieet, waarbij je minder dan 50 g aan koolhydraten per dag eet. Het keto dieet dwingt je lichaam in ‘ketose’, omdat je de natuurlijke brandstoffen - koolhydraten - wegneemt. Dit wordt ook verwoord als: vet verbranden. 

 

Een keto dieet is behoorlijk streng, ingrijpend én valt zeker niet te onderschatten. Je kan bovendien bepaalde tekorten krijgen wanneer het dieet niet goed is uitgebalanceerd.

Gezonde koolhydraatarme gerechten

Om het jou ‘s avonds makkelijk te maken wat je precies kunt eten, staan er wekelijks twee gevarieerde en gezonde koolhydraatarme gerechten op het koolhydraatarme weekmenu. De koolhydraatarme maaltijden zijn lekker, vers en gezond. Zo kan jij ‘s avonds zonder zorgen genieten van jouw low carb maaltijden. 

 

De koolhydraatarme gerechten worden bereidt met dagverse ingrediënten en producten van lokale telers en leveranciers. Daarbij zijn de kant-en-klaar maaltijden koolhydraatarm rijk aan smaak en komen er geen toevoegingen aan de pas.

 

In minder dan 20 minuten tover jij in het avondmaal op tafel die uitstekend

image00043_edited.jpg

in jouw koolhydraatarm dieet past. De koolhydraatarme maaltijden van HNGRY zijn eenvoudig op te warmen met bijhorende instructies. Jij kiest zelf hoe jij jouw kant-en-klare maaltijden opwarmt, dit kan zowel in een traditionele oven als in de microgolfoven. 

Koolhydraatarme maaltijden bestellen

Wil jij graag de koolhydraatarme maaltijden bestellen voor jouw koolhydraatarm dieet? HNGRY biedt elke week twee gezonde koolhydraatarme gerechten aan. Je bestelt de koolhydraatarme maaltijden kant-en-klaar die jij lekker vindt en onze chefs gaan voor jou aan de slag. Daarbovenop bezorgen wij de maaltijden zonder koolhydraten elke zaterdag of maandag(avond) gratis bij jou thuis.

 

Met de koolhydraatarme maaltijden kant-en-klaar van HNGRY bestel jij snél, eenvoudig en veilig jouw koolhydraatarme gerechten online.

bottom of page