top of page

NIEUWE DIENSTREGELING

Beste,

om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn en desondanks onze stijgende populariteit tòch nog steeds de geleverde kwaliteit, versheid en artisanale bereiding te blijven garanderen, zullen we vanaf week 28 (gebaseerd op de resultaten van onze enquête) onze leveringen niet enkel uitbreiden naar regio Brussel, maar eveneens aanpassen naar de volgende levermomenten:

 

  • Zaterdag tussen 09u en 17u

  • Maandag tussen 09u en 17u

  • Maandag tussen 17u en 22u

 

Op de dag van levering zal je via mail een ‘track & trace’ link doorgestuurd krijgen met een tijdsvenster van één uur en de mogelijkheid om je pakket live te volgen. Deze link zal je bezorgd worden door onze nieuwe logistieke partner DPD Fresh. Deze aparte entiteit voor gekoeld transport van de internationale logistieke speler DPD is voor ons dé gedroomde partner om onze spectaculaire groei van het afgelopen jaar mee te ondersteunen en ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst garant blijven staan voor de stipte, actief gekoelde leveringen van je favoriete maaltijdbox! 

 

Bestellen kan tot en met donderdag 09u voor een kraakverse levering op zaterdag of maandag(avond). Door die kleine inspanning om tijdig te bestellen, help je ons in de strijd tegen voedselverspilling én kunnen onze medewerkers je maaltijden met de nodige zorg en aandacht voorbereiden. Een échte win-win situatie dus!

 

Het ganse HNGRY-team wenst je alvast een fijne zomer en kijkt er naar uit om je ook in de (nabije) toekomst die paar dagen per week dat heerlijk bakje ‘comfort’ te mogen leveren ;)

 

Smakelijke groeten,

 

Thierry Peeters

Founder HNGRY

HNGRY_dpd_fresh_beeldmateriaal.jpg
bottom of page