top of page

OUR STORY

HNGRY kwam in 2014 als Belgische pionier met maaltijdboxen naar buiten. Het principe was éénvoudig: je kreeg alle ingrediënten samen met een receptfiche mee naar huis om daar aan de slag te gaan. Naast lokale leveringen in Antwerpen centrum, kon je ook steeds terecht in hun winkel. Het gemak en het succes van deze nieuwe vorm van koken ontging ook andere spelers niet, waardoor HNGRY eind 2017 besloot om zich tijdelijk uit de markt te trekken. Met de nadruk op tijdelijk, want het was duidelijk dat deze markt nog verder zou evolueren en thuisbezorging van maaltijden nog maar in zijn kinderschoenen stond. 

 

De passie voor lekker eten en gastvrijheid bleef weliswaar de rode draad in de jaren die daarop volgden en resulteerde na de eerste lockdown in de zomer van 2020 tot een engagement om Restaurant Condacum te Kontich mee te loodsen naar een duurzame onderneming met een brede visie op de toekomst.

 

Midden oktober 2020 kwamen we terecht in een 2de periode van verstrengde corona-maatregelen. Waar de eerste lockdown gebruikt werd om het het restaurant in een nieuw kleedje te steken, kozen we deze keer resoluut om een duurzaam 'delivery' model uit te bouwen. Gezien onze ervaring als Belgische pionier van maaltijdboxen en de bagage van de pro's en contra's van de bestaande maaltijdboxen, zijn we begin november van start gegaan met onze kant-en-klare maaltijdbox onder de naam 'Condacum Delivery'. De scherpe prijs/kwaliteit verhouding en de stipte leveringen resulteerden vrij snel in een succesverhaal. Begonnen in de buurt van Kontich, werd de regio's al snel uitgebreid naar provincie Antwerpen om daarna te schakelen over héél Vlaanderen. En toen werd het ook tijd om onze belofte terug na te komen van in 2017 om ooit terug een rol te spelen in de markt van verse voeding aan huis geleverd.

 

Blij dat we terug zijn en ...

 

Sorry for what you said when you were HNGRY. 

HNGRY is a brand of:

Visit our restaurant:

Condacum Catering bvba

Pierstraat 311

2550 Kontich

Restaurant Condacum

Pierstraat 311

2550 Kontich

R.DeVries-Condacum_tuin.jpg
bottom of page