top of page

VEGETARISCHE GERECHTEN

Lekkere vegetarische gerechten

Mensen gaan steeds bewuster om met hun lichaam en hun omgeving. Probeer jij minimaal één keer per week vegetarisch te eten, maar vind jij het niet altijd even simpel om vegetarisch te koken? De vegetarische maaltijden van HNGRY maken het voor jou makkelijk. Jij kiest zelf welke vegetarische gerechten jij wil eten en wij koken voor jou!

Vegetarisch weekmenu

Tegenwoordig wordt vegetarisch eten als de nieuwe mainstream gezien. Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische maaltijd in hun weekmenu. Wil jij vegetarisch eten, maar heb jij ‘s avonds geen tijd en inspiratie om vegetarisch te koken? HNGRY biedt de oplossing met de kant-en-klare vegetarische maaltijden. Elke week staan er twee gevarieerde en gezonde vegetarische gerechten op het menu waar jij alvast van gaat watertanden. 

 

De snelle vegetarische gerechten worden bedacht en vers bereid door onze chefs. Je leest het goed! Jij hoeft helemaal niet meer te koken, onze chefs gaan voor jou aan de slag. Hierdoor heb jij tijd voor leukere dingen. Alle gerechten bevatten de beste ingrediënten en producten van onze lokale leveranciers. En het enige wat jij nog hoeft te doen, is de maaltijd op te warmen in een traditionele oven én in minder dan 20 minuten staat jouw vegetarische maaltijd op tafel. Gegarandeerd dat jij en jouw gezin zullen smullen van de lekkere vegetarische gerechten van HNGRY.

 

Wil jij graag enkele gerechten zonder vlees of vis bestellen? Geen probleem! Alle gerechten op het menu kunnen ook besteld worden zonder vlees of vis. Benieuwd wat er op het weekmenu staat? Bekijk het hier.

Wat is vegetarisch eten?

HNGRY_SocialMedia_Insta_Halloumi.jpg

Vegetarisme is een eetpatroon waarbij mensen geen vlees of vis eten. In tegenstelling tot veganisten eten vegetariërs wel dierlijke producten, als het dier blijft leven. Denk bijvoorbeeld aan eieren of kaas. Veganisten eten helemaal geen dierlijke producten en gebruiken ook geen materialen afkomstig van dieren. De belangrijkste reden om vegetarisch te eten zijn: dierenwelzijn, gezondheid en het milieu. De productie van vlees is zeer vervuilend, dus vlees 1 of 2 keer in de week van jouw menu te schrappen is zeker duurzaam! 

Gevarieerd eten is belangrijk en dat geldt ook voor vegetariërs! Daarom passen wij wekelijks het menu aan met wisselende vegetarische gerechten. Plaats vandaag nog je bestelling en kies voor de lekkerste veggie gerechten.

Vegetarische gerechten online bestellen

Heb jij een keuze kunnen maken tussen één van de vegetarische gerechten en wil je graag bestellen? De vegetarische maaltijden bestel je veilig en snel online. In één druk op de knop bestel jij de maaltijden via jouw mobiel of computer. Wil jij HNGRY graag een weekje overslaan? Bij HNGRY heb jij geen verplichten en hang je niet vast aan abonnement. 

HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Monitor.png
HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_FryingPan.png
HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_Oven.png
HNGRY_Stappenplan_HoeHetWerkt_ForkPlateKnife.png

Jij kiest

Maak een keuze uit de 

'Comfort' Box en/of
'Kids' Box.

Wij koken en bezorgen

Wij koken en bezorgen

gratis jouw maaltijden

in héél Vlaanderen.

Opwarmen in 20 minuten

In minder dan 20 minuten

warm jij de maaltijden

op in de oven.

Dresseren en genieten

Het enige wat jij nog hoeft

te doen, is dresseren

en genieten.

Vegetarische maaltijden thuisbezorgd

Vegetarisch eten is duurzaam, gezond én lekker! Ben jij helemaal overtuigd en wil jij de vegetarische maaltijden thuisbezorgd? Bestel vandaag nog de vegetarische gerechten van HNGRY! Jij bepaalt zelf waar en wanneer jouw kant-en-klare maaltijden wordt geleverd. Dit kan steeds op zaterdag of maandag(avond). En bovendien worden de vegetarische gerechten gratis bij jou thuis geleverd.

bottom of page